Badkamer renoveren? Kies voor Solid Surface sanitair!


Wil jij een nieuwe badkamer, maar weet je nog niet hoe jouw badkamer eruit gaat zien? Overweeg dan eens de trendy Solid Surface sanitair toe te passen. Solid Surface sanitair is een uniek aanbod sanitair die heden ten dage steeds vaker wordt gekozen. Solid Surface is een materiaal soort dat bestaat uit verschillende materialen zoals acryl en nog veel meer andere materiaal soorten. De mix van al deze materialen zorgt voor de sterke en compacte Solid Surface. Het materiaal is glad, onderhoudsvriendelijke, bestendig tegen vuiligheid. Solid Surface is leverbaar in mat als zowel glans. Echter wordt de meerderheid van Solid Surface sanitair in het mat aangeboden.

Solid Surface sanitair bekijken

Wil je meer informatie over Solid Surface sanitair of ben je benieuwd naar wat het kost? Bekijk dan Solid Surface sanitair bij Sanitair33.nl. In het assortiment van deze aanbieder kun je kiezen uit allerlei Solid Surface sanitair voor in jouw badkamer. Met meer dan 400 sanitair producten zoals baden, wastafels, toiletten, badkamermeubels en nog veel meer, is er voor iedereen een gewenste badkamer samen te stellen. Nergens anders bestel je Solid Surface sanitair goedkoper dan als bij Sanitair33.nl. De scherpe prijs in combinatie met de topkwaliteit maakt Sanitair33.nl de beste online aanbieder van Solid Surface sanitair. Wij raden je zeker aan om het uitgebreid aanbod online te bekijken of de showroom te bezoek in Venlo. Daar staat een greep uit het assortiment gepresenteerd die je kunt bekijken. Je kunt de showroom in Venlo bezoeken zonder een afspraak te maken. Loop naar binnen en je wordt direct geholpen!

Solid Surface baden razend populair

Een van de meest gekozen baden van dit moment zijn de Solid Surface baden. Deze baden zijn enorm populair omdat ze een strakke en moderne uitstraling hebben. Vooral de vrijstaande Solid Surface baden worden gekozen omdat deze compleet glad zijn. In meeste gevallen bij keramische vrijstaande baden, krijg je een ‘sinaasappelhuid’ bij rondingen van het bad. Bij de Solid Surface baden zie je niets bij rondingen en heb je ook een egaal eindresultaat. Op Sanitair33 kun je deze Solid Surface baden tegen de scherpste prijzen bestellen. Vanaf €1599,- bestel je al een vrijstaande Solid Surface bad. Het assortiment van deze baden van het merk StoneArt worden aangeboden met 12 jaar garantie! Wacht niet langer, bekijk het uitgebreid aanbod van verschillende Solid Surface baden direct online en kies een bad die past bij jouw wensen. Solid Surface baden van Sanitair33 >>