Op deze manier heb je binnen 1 dag een nieuw en mooi plafond


Op zoek naar een leuk huisje waar je lekker aan wilt gaan klussen? Houd dan rekening met alle mogelijke kosten die in de verbouwing kunnen gaan zitten. Wist je dat je een lelijk plafond erg makkelijk kunt aanpakken? Een spanplafond zorgt ervoor dat je in elke kamer een mooi strak plafond krijgt zonder dat je veel tijd kwijt bent aan klussen!

Vergeet renoveren

Je hoeft niet meer te denken aan een gigantische klus waarbij je de plafond moet renoveren, verven en alles wat erbij komt kijken. Dankzij de spanplafonds van Plameco Plafonds heb jij een snel een nieuw plafond waarbij je slechts enkele stappen hoeft te ondernemen om binnen een dag klaar te zijn. Een spanplafond wordt bevestigd via bevestigingspunten in de hoeken van de kamer waarna je een stijlvol glad geheel krijgt. Je hebt dus geen gestoei met oneffenheden welke je steeds weer moet bijwerken of verf die op den duur afbladdert.. En je kunt ook een spanplafond laten plaatsen om een renovatieklus vooruit te schuiven.

Woonkamer spanplafond
Woonkamer spanplafond

Maak stijlvolle kamers

Een spanplafond geeft jou de keuze om de kamers de kleur te geven die je mooi vindt. Ook kan je met gemak voor patronen of andere bijzondere designs kiezen. Dit gaat vele malen makkelijker omdat je niet de juiste kleuren hoeft te mengen en ook niet met precisie bepaalde vormen hoeft te maken. Een spanplafond is geplaatst voordat je het weet.

Duurzaam en sterk

Wanneer je een spanplafond toepast in de kamers, is dit niet alleen een leuk design wat makkelijk geplaatst is, het heeft ook daadwerkelijk een functie. Het materiaal is namelijk bestendig tegen vocht en schimmel waardoor je het ook kunt toepassen in de badkamer. En ook aan de brandbestendigheid is gedacht.

Creatief combineren

Niet alleen kan je een spanplafond toevoegen om maar een strak geheel te hebben, je kunt het plafond ook makkelijk verlagen en in de tussenruimte die ontstaat verlichting plaatsen. Zo krijg je nog eens een mooi geheel en heb je iets unieks wat zal opvallen. Neem dus een spanplafond altijd mee in de overwegingen als je wilt gaan verbouwen, het maakt het allemaal net wat makkelijker en je hebt weer extra geld over voor andere zaken die je moet aanpakken in je huisje.