Shoplog vloerkleden voor de kinderkamer van Matthew


Goed iedereen weet vandaag de dag wat een shoplog is dus daar ga ik geen woorden aan vuil maken. Ik neem je mee op onze queeste voor een geschikt kinderkamer kleed voor Matt.

De vloerkleed mag niet te klein of te groot zijn. Iets van 2 meter bij 1 meter zou okay zijn en dan moet het vloerkleed ook ecologisch verantwoord zijn van wij zijn toekomst bewuste ouders. De vloerkleed mag wat kosten maar ook weer niet te gortig natuurlijk niet meer dan 150 Euro dat is ons budget voor de kinderkamer vloerkleed.

Dus ik ging een beetje speuren op Google.nl. Al snel stuitte ik op de website met de naam Cozy Kidz. Met een z dus op het einde niet een s. Z van Zara niet S van Sandra. Enfin, zij hebben een ongekend groot assortiment kinderkamer vloerkleden.

-> vloerkleden kinderkamer; cozykidz.nl

De eerste beste vloerkleed is ons kon bekoren was er eentje van het merk Naco. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar die gasten hebben leuke dingen kan ik jou op het hart drukken. Anyway, het kleed voldoet aan min of meer alle wensen. De kleur waren we niet super enthousiast over maar is geen onoverkoombaar obstakel zou ik zeggen.

Dus die hebben we maar gewoon toegevoegd aan het winkelwagentje, want why not, yolo, life is short. Verder wilden we dan ook nog wat babykamer accessoires anders dan een vloerkleed wat kleinere hebbedingetjes die goedkoop zijn maar wel de kamer wat unieker en leuker maken.

-> babykamer accessoires; cozykidz.nl

Hier vonden we dan een Gunnar de beer knuffel. Heel leuke knuffel. Schattige beer. Van het Deense merk Konges Slojd. Juist ja een mondvol. De spelling is ook geeneens goed, ik kan die Deense O of eu niet vinden op mijn toetsenboord. Het is dan ook een Nederlands toetsenboord. Enfin, google het even dan vind je het vanzelf dunkt me.