Waterontharder onderhoud en service in Zuid-Holland

waterontharder

De waterverzachter specialist verzorgt het onderhoud en de garantie aan alle merken en type waterontharders. Daarbij voeren wij een uitgebreide controle uit die voldoet aan alle eisen. Na de controle verlengen wij de garantie van de waterontharder van 1 tot 15 jaar. (Afhankelijk van het type waterontharder). Liever direct contact? Zoek dan naar een installateur van waterontharders in Zuid-Holland en maak een afspraak voor de installatie.

Keuringsrapport en controlepunten

Bij een onderhoudsbeurt voeren wij verschillende controles van uw waterontharder uit. Zo bent u verzekerd van een goed werkend apparaat, gekeurd door erkende installateurs. Na de keuring ontvangt u van ons een keuringsrapport. De keuring bestaat uit de volgende punten

  • Testen complete werking > Werken alle onderdelen nog goed samen.
  • Controle aansluitingen > Zijn er geen lekkages aanwezig.
  • Controle op keerklep > Functioneert de keerklep naar standaarden.
  • Prestatie waterontharder > Presteert de waterontharder 100%.
  • Reiniging waterontharder > Voorkomt bacteriegroei.
  • Reiniging zoutvat > Voorkomt zoutbruggen.

Gratis test van uw waterontharder

Heeft u een waterontharder van een ander merk? Wij testen vrijblijvend uw waterontharder op de huidige prestaties. Zo testen wij de waterontharder of deze wel voldoet aan de eisen die u zijn beloofd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw waterontharder vrijblijvend om te ruilen voor een nieuwe innovatieve waterontharder. Vul onderstaand formulier in om een gratis test aan te vragen. U kunt deze waterverzachters overal in Nederland (waaronder Zuid Holland) installeren.

Prijslijst per 2021/2022

  • Onderhoudsbeurt €99,41
  • Reinigingszout 1 Zak (25kg) €16,25
  • Harsreinigingsmiddel 15 liter hars €7,08
  • Reinigingstablet per tablet €2,12

Zout bestellen voor uw waterontharder?

Uw waterontharder verbruikt zout. Op tijd zout bestellen voorkomt dat u hard water krijgt. Met dit reinigingszout of regeneratiezout wordt het hars in ontharder ontdaan van alle kalk. Na het reinigen van het hars is uw ontharder weer optimaal in staat al het kalk uit het water te halen. Afhankelijk van uw waterverbruik en uw type waterontharder heeft u meer of minder zoutverbruik. Dit maak het tot een zuinig waterzuiveringssysteem. Wanneer u vermoedt dat uw ontharder meer zout verbruikt dan normaal is, neemt u dan contact met ons op. Wanneer het zout in uw ontharder op is en u vult dit niet bij, dan zal de werking van de ontharder steeds verder afnemen. Uiteindelijk zal er hard water uit uw kraan komen. Zodra u weer zout bijvult en de ontharder in werking stelt, zult u weer zacht water krijgen.