CanDo buitendeuren

buitendeur CanDo

Voordat je een buitendeur voor je huis kiest, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging, energie-efficiëntie, en het esthetische aspect. Het eerste dat je bezoekers zullen opmerken is namelijk je voordeur. CanDo heeft doe-het-zelf producten en dankzij hun unieke manier van zakendoen, kan jij je eigen buitendeur ontwerpen. Zo is jouw deur altijd naar je smaak.

Weersinvloeden

Omdat de buitendeur altijd blootgesteld is aan alle weersomstandigheden, is het belangrijk om voor een sterk materiaal te gaan om zo reparatiekosten laag te houden. Je wilt dus een deur ontwerpen die bij de uitstraling van de rest van het huis past, maar tegelijkertijd niet kwetsbaar is voor weersinvloeden zoals regen, zon, koude winters en zelfs sneeuw. Zo kan een houten deur wel erg mooi zijn, maar het hout kan gaan uitzetten in de zomer.

CanDo services

Gelukkig zijn binnen- en buitendeuren de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Je kunt kiezen uit zoveel verschillende typen deuren die modern, duurzaam en sterk zijn. Zo kan je kiezen voor een stalen deur, of een deur gemaakt van glasvezel. Natuurlijk zijn er ook allerlei combinaties mogelijk, waardoor je jouw deur echt uniek kan maken.
Bij CanDo kies je simpelweg het gewenste deurmodel, je doet het meetwerk, en vervolgens kies je het gewenste veiligheidspakket. Je kan echter ook kiezen voor een All Inclusive pakket, waarbij CanDo je een complete service aanbiedt inclusief, meten, aflakken en monteren.

deuren van CanDo
De kenmerken van een CanDo buitendeur

Beveiliging

Een van de belangrijkste veranderingen in de moderne buitendeur is dat je het hele systeem kunt kopen inclusief het frame, de onderkant, de vergrendelingen en de weerstrippen rond de omtrek van de deur. Sommige scharnieren en sloten zijn ontworpen als onderdeel van het systeem en aan de zijkanten van de deur bevestigd. Een van de meest indrukwekkende moderne verbeteringen is het beveiligingssysteem. Denk aan automatische sloten en alarmsystemen die op je deur kunnen worden geïnstalleerd en die betrouwbaar en energiezuinig samenwerken om je huis veilig te houden, zelfs op lange afstand.

Tot slot

Wanneer je een CanDo buitendeur koopt, kies dan voor een hoogwaardige deur, een duurzame afwerking, zorgvuldige detaillering. Als je een invoersysteem overweegt, moet je ervoor zorgen dat alle componenten van dezelfde fabrikant zijn en dat deze zo zijn ontworpen dat ze samen kunnen worden gebruikt. Als je gaat voor een hoogwaardige stalen en glasvezel deuren met een thermische onderbreking – een geïsoleerde scheiding – die voorkomt dat kou en warmte door het frame van de deur worden geleid, helpt de deur je bij het besparen van stookkosten.