Waarvoor kunt u een slotenmaker inschakelen?

sleutels

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u bijna niet aan de hulp van een slotenmaker ontkomen. Wij spraken met een ervaren slotenservice uit Den Haag, die ons meer kon vertellen over de klussen die zij bij bouwwerkzaamheden uitvoeren. Volgens deze slotenservice is het in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden om uw woning of bedrijfspand op de juiste wijze te beveiligen, om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken. Daarbij gebruiken inbrekers steeds vaker en steeds meer geweld om woningen binnen te dringen, met alle gevolgen van dien. Denkt u zich eens in welke gevaarlijke situaties er in uw woning kunnen ontstaan!

Nieuwe sloten laten installeren in huis

Een van de klussen die deze slotenservice uitvoert is het installeren van nieuwe sloten op ramen en deuren. Volgens de slotenservice is het raadzaam om ramen te beveiligen met bijzetsloten, die worden aangeboden als opleg- en insteeksloten. Het is van het type raam wat u heeft afhankelijk, welke sloten het meest geschikt zijn. Denk aan de dikte van uw kozijn en de manier waarop uw raam geopend moet worden (naar binnen of naar buiten).

Deuren kunt u beveiligen met cilindersloten. Deze sloten kunt u aanschaffen als twee- en driepuntsloten, waarbij het verschil logischerwijs in het aantal contactpunten met de deurpost zit. Des te meer contactpunten een slot heeft, des te veiliger deze doorgaans ook is.

slotenmaker
U kunt een slotenmaker voor diverse redenen inschakelen.

Een complete alarminstallatie gebruiken

Naast goede sloten voor uw ramen en deuren kan het raadzaam zijn om een complete alarminstallatie binnen uw woning te gebruiken. Met een alarminstallatie schrikt u inbrekers af, wanneer zij eenmaal binnen uw woning zijn. Een alarmsignaal vergroot de kans immers dat zij worden opgemerkt door omwonenden of voorbijgangers. Tegenwoordig is het mogelijk om een alarminstallatie geheel naar eigen inzicht samen te stellen. U bepaalt zelf welke beveiligingscomponenten op dit systeem moeten worden aangesloten.

Bron: deslotenmakerdenhaag.nl